RELUMINUS® – Ecolight Candle Refillsystem

Det är med stolthet och spänning eHem tillkännager att man fått uppdraget som digital kommunikatör av Refillsystem i Oxelösund AB. eHem kommer kommer att underhålla digitala kanaler inom mail, social media, SEO, kundklubbar, viss digital marknadsföring samt förse Refillsystem med rapporter och analyser.

Refillsystem i Oxelösund AB verkar under varumärket RELUMINUS® – Ecolight Candle Refillsystem. Reluminus är ett ekoligiskt värmeljus utan alluminiumform.Logo_web_green

Det Oxelösundsbaserade företaget Refillsystem AB lanserar nu framtidens värmeljus under varumärket Reluminus® – Ecological Candle Refillsystem. Reluminus® – Ecological Candle Refillsystem är ett unikt, patenterat, ljussystem bestående av en ljuskopp med löstagbar botten och krage i eldfast glas som tillsammans med refillpuck i stearin- eller paraffin bildar ett komplett värmeljus. När ljuset brunnit ut laddas ljuset enkelt om med ny refillpuck. Glaskragen ger också ett vackrare ljus med bättre spridning och ett vackrare ljus än traditionella värmeljus.

EU har gett högsta prioritet till arbetet att minska användandet av aluminium i sitt ”Waste Framework Direktive”. Då Reluminus® bygger på modern teknik och inte på engångskoppar i aluminium elimineras elegant en av de största källorna till aluminium i hushållsavfallet. Det ger samtidigt avsevärda miljövinster då man helt slipper de höga koldioxidutsläpp som den energikrävande aluminiumtillverkningen skapar. Reluminus® är det första miljövänliga värme- ljuset på marknaden, ett modernt och hållbart alternativ för framtiden.

läs mer på deras hemsida: http://refillsystem.se/