eHem står inför flera spännande utmaningar och möjligheter. Det har varit mycket arbete med Autocash, Trädspecialisterna och Refillsystem under hösten. Allt fler upptäcker fördelarna med att anlita en digital partner som kan hjälpa till med hemsidan, kommunikation och andra digitala lösningar.

Inför våren står ett antal företag på tur som planerar allt ifrån nyanseringar till att helt enkelt bli bättre på att kommunicera digitalt.

Sedan en tid har man arbetat aktivt för att hitta kunder bland Sveriges golfbanor. I skrivande stund skapas tre nya hemsidor för tre nya golfkunder. Ytterligare ett 15-tal klubbar står på tur för att förnya sin digitala profil. Inom kort kommer vi att kunna visa up resultatet av våra nya golfskapelser.

För att verkligen understryka att eHem nu satsar framåt bygger man en ny hemsida med en modern och fräsch design (är fortfarande under konstruktion). På sidan kan man se några designfunktioner som är möjliga. Vi kan dock inte vara nog tydliga med att det är bild- och textmaterialet som gör sidan snarare än webbdesignern. Vårt absoluta fokus på försäljning börjar ge frukt och allt fler företag börjar förstå att det handlar om den röda tråden.

Nyfiken?

Kontakta oss så snackar vi…